Ett tacksamt sms

Idag fick jag ett sms från en vännina som tackade så mycket för tipset om hur hon skulle få sin schäfer riktigt snygg igen ;) Hans pälskvalité var inte den bästa nu efter han har kastreras och allt var fluffigt och tjockt i pälsen.
Gav henne tipset på att införskaffa en roterande underhullskam.

Hon tyckte kammen var grymt bra och så hade han blitt så fin igen. Kul att höra. =)Ni får annars ursäkta för den dåliga uppdateringen..
Vi ska till veterinären i morgon och jag har vart så orolig och är det fortfarande...
Lite svårt att få ordning på mina tankar just nu..

Ni får mer info imorgonkväll om hur läget ligger till... om jag kommer att orka...

Så var det måndag igen!

Hur glad blir man inte över den här bilden?
Min sex månadersvalp Julius apporterar redan apportbocken! =)
Tyvärr blev det en dålig bild då jag rättare sagt kastade mig på kameran och hann precis fota en bild.
fluffet som är längst ner i högra hörnet är Romeos huvud...ifall nu undrar..Idag gick vi vår vanliga långpromenad, blev en på 1½h.
Romeo fick ha klövjeväska på sig idag för att göra av sig med lite överskottsenergi.
Så nu har jag två stycken trötta och nöjda hundar här hemma.Sagt och gjort, så har jag beställt några shampo & balsam-prover, ska bli spännande att få testa.
Självklart håller jag Er uppdaterade om resultatet.

Psst.. Sen så måste jag få dela med mig en gnutta glädje.. Vi kanske har hittat någon som vill köpa våran lägenhet, privat! Så jag hoppas det går vägen! Allt beror på om killen har råd att köpa vår lägenhet (vi har en rätt nyrenoverad och modern lgh), han ska väl komma i slutet av veckan och kolla på den.. om han nu inte ångrar sig...

Vitaminwell och Espree

Äntligen har jag två st vitaminwell här hemma *mums*
Godare och nyttigare törstsläckare finns nog inte, eller? :)


När jag kom ut till landet så slog jag en signal till min gamla klasskompis och frågade om han ville med ut på en promenad. Så han och hans volpino italiano Tusse följde med mig och dem tre st fluffmonsterna på en långpromenad.


Just nu sitter jag och kollar lite pälsprodukter, finns två schampon från Espree som jag är jättenyfiken att prova, ska försöka få tag på provflaskor till dessa.

Instant Relief
Aromaterapi schampo som rekommenderas till alla typer av pälsar. En välgörande aromaterapi med blandning av pepparmint och mentol som öppnar porerna och rengör på djupet. Pepparmynta är antiseptisk, klådstillande och anti-inflammatorisk och minskar orenheter i huden samtidigt som huden ges svalka. Verkar även som liniment på ömma muskler och leder.Plum Perfect
Ett schampo med frisk och fruktig doft för djuprengöring av alla typer av pälsar. Framhäver pälsens skönhet och bidrar till optimal fyllighet och djup glans. Schampot är berikat med en mängd naturliga ingredienser av humankvalitet för att reparera en stressad päls, tillsluta kluvna hårtoppar och för att ge ett välvårdat resultat.

Vad har ni för pälsprodukter som Ni är nyfikna på?