Dags att ta bort hjälpmedel

Jag har haft rätt fullt upp dem senaste dagarna så jag har inte skrivit nåt om den senaste kursen. Julius går framåt i sin utveckling och nu är det dags att ta bort en massa hjälpmedel som jag har kört med, tex min hand eller blick.

Det blir en total omställning för mig och jag får ta hjälp av Husse i vissa moment. Att bara gå rakt och titta fram och inte kunna se om hunden går bra i fotgående är inte det lättaste (speciellt med liten hund), så där får jag ta hjälp av att någon står och tittar och klickar åt mig. Det är Julius som ska titta på mig och inte tvärtom.

Jag ska även träna på att få in ett snabbare läggande och det passar jag på att träna när Julius är "lite glad och vild", så han är riktigt taggad och lägger sig fort, för att tex få sin leksak eller godis.

Vid nästa kurstillfälle så ska vi köra igenom alla momenten som i en tävling och se vad vi har kvar att finslipa på. Jag är jätteglad över att gå den här kursen då jag verkligen vill få Julius till tävling. Jag har/får så mycket bra tips och feedback att jag äntligen fått en hund som börjar greppa apporten!! Yäj! :)Strålande väder & Valborg!

URBANEARS från Zound Industries

Husse kom hem med ett par riktigt schysta hörlurar till mig från Zound Industries AB, ett par vita! Dem slog mina rosa scullcandy med hästlängder! :) Jag rekommenderar varmt att gå in på deras hemsida och kolla runt, hörlurarna är riktigt snygga!Tror inte ni kan se det på bilden men i "öronluddet" så det glitter i det vita. Najs! :)