Utmaning vecka 44: Ingång


Veckans utmaning är att träna ingång.
Hunden ska vid ingång sätta sig ner på din vänstra sida, gärna så rakt och tydligt som möjligt! Börja med små korta avstånd som du sedan kan förlänga och använda vid tex inkallning.


Tack för en underbar kväll!

Idag kom en av mina senaste nyfunna vänner hit på middag.
Att ha hund är ju helt underbart och via mitt hundintresse så har jag träffat och lärt känna så många underbara människor, många som blivit permanenta vänner.

Ikväll kom Ira hit och vi åt en slags "tacogratäng" med en massa grönsaker och goda såser. Tiden gick fort när man har det roligt och jag hoppas det inte dröjer allt för länga tills vi ses igen. Pudelpojkarna blev ialf överlyckliga att hon kom, så dem överöste henne med en massa pudelmys och pudelbus. Tur att hon är van vid pudlar :D *haha*

Fick även en present, denna underbara ljuslykta från Iittala, älskar det märket! Dem har så mycket fint och jag har en del glas osv från dem sen tidigare. Love it! Nu står den i köket, så jag kan titta på den jämt. :)

Stengång

Det är svårt att få en exakt bild eller se hur det ser ut pga all stenmjöl som ligger på. Stenmjölet ska helst ligga till nästa sommar. Vårt jobb för att förenkla och snygga till processen är att vattna och sedan gå och borsta stenmjölet fram & tillbaka och gärna diagonalt över plattorna.

Vi valde tre stora plattor bredvid varandra, många tar bara två stycken eller t.o.m bara en plattas bredd. Men tänk er själva, om man ska gå ett par bredvid varandra och hålla handen eller köra tex en barnvagn.
Jag är iallafall supernöjd med vår bredd, jag hade absolut inte velat haft det smalare. Så tänk på bredden om ni ska lägga stengång, ta inte för smal gång som så många gör.