Tummen upp

Tummen upp för detta vin som vi fick av några husbesökare, riktigt gott rödvin!
 

Clix Professional visselpipa hos Csigora

 
Visselpipa till hund kan vara bra till mycket. Tex vid inkallning, jag vet en hundägare vars hund har väldigt nedsatt hörsel, hon använder en visselpipa istället för att stå och skrika på hundens namn.

Denna visselpipa är från Clix och har en underbar design i metal, som ni ser på bilden ovan. Till visselpipa medföljer ett lock, så den blir lättare att skydda för miljö och slitage. Clix professional visselpipa beställer du hos Csigora.

Bio-Groom Super Cream Coat Conditioner

 
Detta är balsamet med "pricken över i:et", ett balsam för den mer krävande pälsen eller utställningspälsen. Det sägs att produkten ska reparera torr och skadad päls direkt. Om detta är helt sanning har jag ingen aning om då jag inte testat produkten själv, men jag har bara hört mycket gott om denna än så länge från hundägare som använt den.
 
Balsamet eliminerar statisk päls samt återfuktar huden och lämnar pälsen blank och i toppskick utan att ge en oljig känsla. Denna oljerika kräm innehåller vetegrodds olja, protein, vitamin E och fler bra ämnen för päls och hud.
 
Produkten köper du hos http://www.petster.eu