Mot Sthlm!

Idag är dagen fullbokad, nu på för-&eftermiddagen så åker jag in till Sthlm där jag ska besöka en butik för att kolla deras utbud. Som det ser ut så tar jag med mig bara Julius, Romeo får vara hemma med Husse. Jag ska även möta upp PShundar, så det ska bli skoj att träffa dem igen med deras hamoniska och väluppfostrade hundar. :)

Ikväll ska vi ha middag här så då kommer det över lite gäster. Blir god-middag ;-) ..Parmaskinka, honungsmelon, ädelost, valnötter.. Jaa, det är några ingredienser i kvällens maträtter.

 
 

Träningsväst Hurtta Lifeguard

Dagens bästa blev såklart när jag precis parkerat bilen (har vart och jobbat) och kollar upp mot huset, där i fönstret ser jag Husse och jag vinkar glatt medans han vinkar tillbaka och visar sen fort ett paket i fönstret.

I paketet så låg min nya träningsväst Hurtta Lifeguard från Csigora, självklart en rosa!!! :-) Kan man bli mer bimbo med rosa och pudel? Tror inte det va? ;) Förutom alla underbara fickor som västen har så är den utrustat med reflex vilket var en av grunderna varför jag valde just den, då jag vill synas i mörkret.

Jag valde storlek S och den passade perfekt, dem är väldigt stora i storlekarna så mät ordentligt om ni beställer, oftast måste man välja en mindre storlek än vad man brukar göra.
 
Csigora´s hundbutik kan ni välja mellan tre olika träningsvästar från Hurtta och alla kostar 675:-, det är ju om hittat!! Då alla andra butiker jag har kikat på har ett mycket högra pris på västarna.

Jag är iallafall sååå jävla nöjd med denna och jag är ju som sagt barnsligt förtjust i rosa ;-) Ska bli kul att börja använda denna och nöta in den med glädje!


 
 
 
 
 

Halsband Levin Leopard hos Chicdog

Okej håll i er, för här kommer ni få se ett riktigt awesome halsband till hund!!
Halsbandet heter Levin Leopard och finns b.la hos Chicdog. Endast 259:-