Så var dem nerklippta igen..

Idag efter jobbet så tog jag tag i problemet och rakade ner både Romeo och Julius. Inte direkt det roligaste då jag gärna gillar lite päls och frisyr men eftersom dem kommer bo lite på landet hos mina föräldrar under december, så blir det så mycket enklare så här. Så beslutet blev fattat.

Vi firade med dem nya frisyrerna ute i snödrivorna och hundarna körde full race! Julius drunkade i snön och fick kämpa på rejält men lika glad ändå vad han. :)

När vi kom in så var dem lite frusna och snöiga. Jag glömde spraya ner pälsarna innan men eftersom dem är kortklippta nu så torkar dem fortare än innan. =)Får jag komma in?

Gula faran

Äntligen kom gulan faran och denna gång så låg min hårolja i brevlådan. Yes! Dock tycker jag att det var en lång väntan, då produkten skickades i måndags. Att det ska ta en hel vecka var jag inte alls glad åt! Jag vill gärna ha produkterna inom 2dagar när jag beställer.

Jaja, glad är jag iallafall att den nu är här. Mitt hår behöver den! Speciellt nu när kylan kom, ingen vill ju ha torrt och spretigt hår. Pricken över i:et blev att tidningen Brukshunden kom också :-)