Tränar och tittar på tv samtidigt

Hihi, tittar på Hela England Bakar och tränar samtidigt. ;-) Måste ju vara effektiv.

Hann ju inte komma iväg och träna idag då jag vart på synkontroll, shoppat, gått promenad, handlat mat, lunchat med syrran, tränat hundarna, städat huset, tvättat... Hur hinner folk?!?

Hantlarna är köpta på Rusta, 3kg kostar ca 130kr / för 2st. Finns i olika vikter och former. Superbilligt! Så jag passar på att träna hemma så man inte tappar fokus.


Memira

 
 
Idag var jag ledig, så då passade jag på att boka in en synundersökning hos Memira, där man kollar om man kan genomgå en ögonlaser eller ögonoperation.
 
Jag hade hoppas vara kanditat för en behandling som heter FS-LASIK, det den dyra laserbehandlingen men också mest skonsammast för ögonen. Den är säker och smärtfri. Ögonen läker väldigt fort och du får bra syn direkt efter att behandlingenär klar. Det betyder att jag kan vara på jobbet direkt dagen efter. Den andra laserbehandlingen behöver man en längre en återhämtningsperiod på ca 7 dagar och synskärpan brukar bli helt stabil inom 3 månader.

Sagt och gjort, så var mitt synfel och hornhinner helt okej för att göra den dyra behandlingen. Så jag sa att jag ville göra denna behandling så fort som möjligt. Tydligen hade dem fått ett återbud på en tid nu på tisdag, så jag tog den direkt. Så nu på tisdag nästa vecka så kommer mitt synfel få skriva historia och går allt som det ska, så kommer jag redan kunna titta på tv på kvällen. :-) Tjooohooo!!
 

Tips: hårspännen till hund

Jag vill tipsa er alla som gillar att ha rosetter, hårspännen och andra söta hårsnoddar i era hundarnas pälsar. Många tycker att dem riktiga spännena som säljs till hund är väldigt dyra. Ett tips där är att gå på barnavdelningar och tittar på håraccessoarer, där kan ni hitta mycket sött till bättre priser.