Slagsida..

När man minst ville ha det, så ja, då kom det ännu mera snö och kyla. Jag vill ha vår nu, solenergi tack! Trött som attan av mörkret och allt jobbande. 

Hundarna är alltid redo för powernap, inte nog att dem alltid tar sovmorgon när vi är lediga eller så gör dem som nu, däckar på varsin sida av mig i soffan. 

Men vem är jag att klaga på dem? Då både jag och Husse däckar också framför tvn i soffan med jämna mellanrum. ;-)

Onsdag

Idag har man pysslat om och gjort denna kille fin. Här är en bild på när han sov sött innan han visste vad som väntandes.

Därefter blev det en sväng till grannorten bredvid för lite fika hos gamla fotbollskompisen. :)Förbereder

Imorgon blir det ett stopp hos mina föräldrar, det är dags för lite pälsvård på Elvis. Så jag håller på och förbereder lite här hemma, kollar maskiner, kollar att allt ligger med i lilla väskan så som klosax, öronpuder etc.

Passar även på att smörja upp skären. En del av mina skär som sjöng på sista versen har lyckats hålla flera ggr till! Denna spray från Csigora har verkligen överträffat mig! Positivt :)

Så nu använder jag sprayen hela tiden då den verkligen lever upp till meningen "Kruuse klipperspray gör att knivarna på din trimmer håller längre och att de behåller sin skärpa. "