Torsdag

Haft en underbar dag idag, efter jobbet lyckades jag äntligen få till en träff med I & M. Det blev en lunch och fika på café Drömkåken. Alltid så himla mysigt där, trots att det var ganska fullt där idag.När jag väl kommer hem så sinar krafterna. Börjar verkligen kännas att jag närmar mig slutdatum. Däckar som vanligt på soffan ett par timmar bredvid ett par sovande pudlar.

Ägnar sen kvällen att rå om mig själv, finns det något fräschare än att skrubba kroppen ren och len? Ett paket kommer lastat!

Då var beställningen klar hos Elda Design. Nu längtar jag med spänning att få hem grejerna på posten. Känns verkligen värt det där lilla extra till den kommande bebis. <3 

Elda Design finner ni på instagram & Facebook. Rekommenderar er alla att kika in där, då det finns så mycket mer fint att titta på.

Vår snuttis-filt

Sött hundsele!

Även om mycket av uppmärksamheten går till bebisen nu, så är inte våra underbara hundar bortglömda. Dem lever livet, njuter av att ligga ute på gräsmattan, får en massa godis och tuggben. Sen får vi inte glömma alla sovstunder med sin Matte på dagarna, då våra hundar äääälskar att sova middag. ;-)
 
Måste bara visa detta söta hundsele och koppel som heter Doggie Design Ladybug. Hur glad blir man inte bara av färgerna? Kostar dessutom bara 295:- och finns att shoppa hos Csigora.