Ta tillvara på tiden

Min man försöker hjälpa till med vardagen här hemma så gott han kan. Men ibland önskade jag att han också hade bröst och kunde amma ;-)

Iallafall så tog han med Q på promenad idag, så då passade jag på och körde pälsvård-maraton här hemma. 

Pudlarna borstades igenom och gamla gummisnoddar togs bort. Sen in i duschen för lite K9-spa :-) Sen upp igen, spraya igenom pälsarna med Ring5-grooming spray med minkoil. Borsta igenom igen och sen föna pälsarna torra och i med nya gummisnoddar.

Precis då är min man tillbaka efter en redig långpromenad. Vi hjälps åt och plocka undan alla pälsvårdssaker, trimbord, borstar... Etc.

Sen när vi är klara så vaknar Q och det är dags för mat.
Overall i fårskinn

Denna otroligt fina overall fick Q av min bästa kilkompis och hans sambo. Hur fin är den inte? :-) Overallen är från Zara och i fårskinn. Vi fick den i lite större storlek, 62, så han kommer kunna den lite senare, wiie! :-)
 
Bilderna är lånade från Zara´s hemsida
Källa
 
 

Bästa kudden!

På BB fick jag chansen att prova en amningskudde från Doomoo. Det blev verkligen en wow-upplevelse att använda en kunde som stöd när man ammar. Tyvärr kände jag mig lite snål då eftersom kudden kostar rätt mycket och jag visste att på utvalda barnbutiker så kostar kuddarna betydligt mindre.

Men till min besvikelse så förstod jag varför dem andra kuddarna kostade mindre, för när jag väl provade andra märken så insåg jag att det knappt var någon fyllnad i dem. Så det blev snabbt tillbaka till en Doomoo och jag har inte ångrat mig en sekund! Q älskar att ligga i den, även när han inte ammas.:-)
 
 
 
 
 
Lite info om amningskudden
Amningskuddarna från Doomoo är tillverkade i stretchnylon och bomull. De är fyllda med små  sköna polystyrenbollar som formar sig efter kroppen. På så sätt är det garanterat att du får bästa möjliga komforten medan du ammar eller matar ditt barn. Den neutrala färgen på amningskudden gör att den passar bra in på alla möjliga ställen i hemmet eller även utanför hemmet om det behövs.