Valborg

Ännu en dag som har vart full rulle. Har ogräs-bekämpat våra stenplattor-gång och vår 10m breda stentrappa. Hoppas det funkar, orka rensa ogräs. ;)


Ikväll har vi varit på 30års fest. Q somnade precis som vanligt efter kl 20:00, dock i min famn istället för sin säng. 

Han är verkligen en exemplarisk vår son. Bara hänger med och sitter snällt i sin mammas famn och sen bara somnar. Inget gnäll alls trots högljutt och mycket folk. Så efter kaffet och tårtan så åkte jag och Q hem.

Här hemma blev det att vika tvätt och städa undan dagen lite. Har även hunnit med att koka lite barnmat.

En burk med sparris och potatis. Och sen mixade jag potatis och färska örter och la i iskubform. Perfekt att ha till fisk eller köttfärssås tex.


Att laga barnmat gör jag lite då och då men jag köper även barnmatsburkar jag med. 

Men det är så perfekt om man har lite frukt som man vet att man inte hinner komma att äta upp, bara mixa ihop. Lägg i gamla barnmatsburkar eller frys in i kuber och ha i dem i en varm gröt.
 
Äpple 

Kiwi

Jordgubb, kiwi, äpple, vindruvor 


Zip-påsarna och iskubsformerna med lock är båda köpta på Biltema. Supersmart!

Ett hjärta till mina hjärtanKlart slut -varulvtjut

Tisdag-vilken dag!
Den gick fort..


Började med frukost och sen bar det iväg för kursavslutning på babysimmet. På vägen hem svängde jag förbi Lillstrumpa. Kollade in hennes rabatter och fick en spexad kaffe med smaksättning irish Cream. Muuuums! Q nöjde sig med en flaska ersättning istället. ;-)

Sen hem, jag satt Q i bärselen och började placera ut lite flera skott av marktäckande växter vid stenmurspartiet. 

Sen skulle flera rabatter vattnas. Heja vattentunnor! Oj va våra vattenräkningar kommer gå ner i sommar. :-)


Sen var det dags igen för Q att äta igen och efter det behövde han sova. Så tog en barnvagnspromenad ner på stan och köpte lite nytt smink.


Stannade och köpte varor till middagen. Hem och laga middag, spaghetti och köttfärssås.
Plötsligt knackade det på dörren, oväntat besök men ack så trevligt då det var min mans moster. Vi har nog inte setts på över 7månader. Så sjävklart bjöds det på kaffe.

Sen kommer min man hem och köpt med sig pizza. Haha, vilken middagsmiss. Båda tänkte på middag. Så det får bli spaghetti imorgon. ;) Mostern blev kvar på pizzamiddag och gick sen hem.

Sen kom byggaren och elektrikern över för att prata om bygget som startar nästa vecka. Japp, snart har vi en övervåning. :)


Sen dök Systeryster upp med en trevlig pelargon. Bjöd även henne på en kaffe.

Q somnar och jag går ut och rastar hundarna. Samtidigt hinner jag gräva ner två nejlikor i rabatten. Sen in igen och ta reda på tvätten som jag har tvättat, vika och lägga allt på rätt plats.

Nu sitter jag här, helt sluuuut. Men ser redan framemot imorgon.