Provkört lite bil

Helgen verkligen försvann! Idag mors dag-firande och igår besök från min mans storebror och hans söta familj. :-)

..Och i fredags kom ju min man hem efter att ha varit bortrest så då fick man lyxmiddag med slagen bea, oxfilé, potatis och lök. Mums! 


Apropå igår så var vi och testkörde lite bil. Vem vet, kan det ha varit kärlek vid första ögonkastet? 
Mercedes cla shooting brake heter det lilla monstret.

Vi velar ju fram och tillbaka på bilar allt från mercha, Audi men även Volvo x60. Får se vad som händer... Min lilla skönhet audin A3 2012 ska ju säljas först och främst.

Mors dag

Då har jag fått firat mors dag för första gången som mor själv. Nu har jag fått en till dag som min man kan skämma bort mig på med presenter. ;-) hihi <3

Vi har även hunnit med att fira våra egna mammor idag. Fika hos min mamma och middags hos min mans mamma. Blev snabba puckar idag för att hinna allt och dessutom så skulle vi vara hemma igen till åtta då Q sover då.

Ikväll har jag unnat mig lite egen tid och grävt i rabatterna igen. Ett riktigt heltidsarbete att ha trädgård, rensa ogräs och plantera och sköta om. Men fint blir det!

Jag hoppas alla som är mammor och läser detta har haft en riktigt fin dag idag. <3

Av min man och Q så fick jag min drömhall klar med nya möbler och en spegel med förvaring (jättesmart med alla smycken).

Förlåt för dålig bild på hyllan men jag hittade inte originalet på Mio.se. 
Som ni ser är temat vitt och betong. Love it! Kommer bli så snyggt mot den svarta grova klinkersen. 

Nu ska jag bara hitta en rund spegel och ett grått korthårigt fårskinn. Sen är det färdigt! Kanske en ljuslykta och en blomma också.. Vem vet ;-)

LOPPImagasin

Q har somnar så jag kör lite kvällsläsning och godis. Tidningen fick jag från Loppiblogbag och loppipåsen. Den innehåller allt från artiklar till rabattkuponger.