Pampers babydry pants


Qvintus har blivit utvald till att få testa Pampers nyhet. Babydry har kommit som up&go-blöja.

Vi använder för tillfället inga up&go blöjor men däremot Pampers babydry på natten, då det är den enda blöjan som funkar för oss. Liberos läcker tyvärr nattetid. Så det ska bli jättespännande att få testa denna kombination. :-)

Nu har vi även fördelen att få ge bort 5st prova-på-paket (varav ett är redan bokat). I paketet ingår två st blöjor, en enkät, rabattkupong, allt levereras i en fin Pampers-påse.

Har storlekarna 3,4,5,6

Ny bil och ullared

Oj va veckorna går fort!
Ska försöka summera veckan lite som gott.

Som vanligt är vi på öppna förskolan måndagar och tisdagar. Så himla mysigt! Kul att träffa andra och få i sig en slurk kaffe. :)

I onsdags hämtade vi hem en av våra nya bilar, nämligen min bil. En utrustad helsvart Mercedes blev det i C-klass och kombi. 


Den har massa roliga finesser! Äääälskar den! Automatisk fickparkering. Motorvärmare, blåtand styrning med mobilen så jag byter låt på spotify via knappar i bilen (inge mer kolla i telefonen), avståndsvarnare, automat, pausvarnare etc. 

Så natten till torsdagen gick bilen på premiär ner till Gekås Ullared. Gick som en klocka!

Vi var 7st tjejer som denna gång shoppade loss och bodde på hotell, åt god mat och drack dryck till, inte så illa pinkat! Skönt att komma iväg och göra något.Dagens Q